Tot snel op Mini-Camping Uitgerust in Nistelrode

Menzel 32, 5388 SZ Nistelrode

Natuurlijk! Kamperen in Brabant

minicamping Uitgerust

Even uitrusten en heerlijk bijkomen in het voor-, hoog- of naseizoen?

Kom dan naar onze gezellige familiecamping in Nistelrode. Wandelaars, fietsers en ruiters of paardenliefhebbers halen bij ons en in de mooie natuur van Brabants grootste natuurgebied “De Maashorst” hun hart op en ook uw kinderen of kleinkinderen beleven bij ons de vakantie van hun leven. Wij hebben niet voor niets een heel hoog aantal terugkomende campinggasten en wij hebben in de loop van de afgelopen jaren al vele kinderen zien opgroeien van peuter tot kleuter tot tiener en ouder. Sommigen van hun komen nu al alleen zonder hun ouders bij ons kamperen met een vriendin of zelfs met hun vriend of komen ons helpen met het verzorgen of opzadelen van de pony’s en paarden.


Heeft u ook belangstelling om te komen kamperen?

Bel, stuur een e-mail of vul het contactformulier in. U kunt ook rechtstreeks reserveren via ons online reserveringssysteem. Daarin ziet u direct wat alles kost en kunt u ook nog vragen en/of opmerkingen kwijt. U krijgt altijd van ons een bevestiging van uw reservering terug, zodat u zeker weet dat het goed is aangekomen en uw vakantie is vastgelegd.

Wij hebben geen vaste plaatsen die u kunt bespreken, maar u kunt wel altijd uw voorkeur aangeven. Wij zullen er alles aan doen om daar zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Bel 0621386564             

Contactformulier

Ik ga akkoord met de voorwaarden
vekabo plattelandsaccomodaties
vekabo plattelandsaccomodaties