Comfortabel genieten in een van onze toer- of stacaravans.

minicamping Nistelrode

Natuurlijk! Kamperen in Brabant

Natuurlijk! Kamperen in Brabant

Houdt u van kamperen, maar heeft u zelf geen tent of caravan? Kom dan genieten in een van onze ruime toer- of stacaravans. Uw eigen paard meenemen is ook geen probleem. Zelfs voor uw viervoeter hebben we een leuk plekje.

Accommodaties bij Mini-camping Uitgerust

 Huurcaravans
Wilt u wel kamperen, maar voelt u er niet veel meer voor om een tent op te zetten of kiest u voor meer comfort of gemak? Dan kunt u bij ons ook diverse tour- en/of stacaravans huren in verschillende afmetingen. Deze zijn allemaal volledig ingericht en voorzien van alle gemakken en bieden ruimte voor 4 tot max. 6 personen. De stacaravans hebben beiden een eigen douche en vast toilet en twee of drie aparte slaapkamers en een houten, overkapte veranda met picknicktafel en mooi uitzicht over de camping. Bij de toercaravans zetten wij er bij een verblijf vanaf een week een ruime voortent aan inclusief tuintafel met stoelen, zodat u overdag eventueel beschut kunt zitten en s ’avonds nog lang(er) buiten kunt zitten. Hoofdkussens liggen standaard in de caravans. Eventueel kunt u bij ons ook dekbedden en linnenpakketten huren en anders hoeft u alleen maar uw eigen spullen en een slaapzak of dekbed voor uzelf mee te brengen en natuurlijk handdoeken en theedoeken e.d..

Paardenboxen

Uw eigen paard meenemen op vakantie? Bij mini-camping Uitgerust is dat mogelijk. Wij hebben ruimte om uw paard een eigen  weide te geven, ook kan uw paard  s’nachts  in een paardenbox. Paardenbrokken voeren wij niet bij omdat dat voor ieder paard weer anders is, maar eventueel kunnen wij wel hooi bijgeven. U kunt met uw paard bij ons in de buitenbak rijden indien deze vrij is of een mooie buitenrit maken door de bossen achter de camping. Wij zijn ook een ruiterstation……zie ook www.brabantingalop.nl

Stacaravans

landelijke camping

Toercaravans

Boerenappartementen